Volg mij:

opsteller Haarlem

Wil je vrijblijvend kennismaken? >>

Over mij

Hi! Ik ben Krista

Gedreven in het begeleiden van kinderen, volwassenen en basisschool groepen. Coach, trainer, creatief aanbieder en bovenal mezelf. Ik omschrijf mijzelf als gepassioneerd, liefdevol, helder, energiek, gevoelig en een tikkeltje eigenzinnig. Trots op wie ik ben en waar ik sta na wat hobbels op mijn pad. Een pad vol mogelijkheden, voor mijzelf, mijn eigen kinderen en alle kinderen, volwassenen/ouders en leerkrachten die ik nog mag begeleiden op hun levenspad.

Het is mijn missie om ieder kind en iedere volwassene te laten voelen hoeveel er mogelijk is als je jezelf, je grootsheid en je kracht kan ervaren”.

Waarom mijn passie daarvoor?

Als kind was ik een rustig en creatief meisje. Wat op de achtergrond en afgestemd op de mensen om zich heen. Ik had wat last van faalangst en was heel gevoelig (weet ik nu). Ik kon enorm genieten van optredens en “in the picture” staan op het podium, zolang het maar niet te vaak als de rol van mezelf was. Ik ontwikkelde mijzelf in een gedisciplineerde vrouw die enorm kon doorzetten, haar doelen bereikte, haar leven leefde zoals het “hoorde” en ik genoot daar ook van. Relatie, mooi huis, goede baan als leerkracht en gedragsspecialist in het onderwijs, vrienden, twee prachtige kinderen.

“Zelfs als je denkt dat je je leven helemaal op een rijtje hebt, gebeuren er dingen die je leven vormen op manieren die je nooit had gedacht”. Deepak Chopra

Een hele tijd was ik gelukkig in dit leven. Totdat ik niet meer kon genieten van kleine (en grote) momenten, ging voelen dat ik de lat onnodig hoog legde, hard voor mezelf was en dat er veel meer in me zat dan eruit kwam. Ik hield delen van mezelf onbewust ‘klein’ en met deze bewustwording is er veel gebeurd en veranderd in m’n leven. Ik ging mijn eigen (kind)stukken aankijken, werd me bewust van mijn gevoeligheid, intuïtie en vrouwelijke kracht en ging deze omarmen, benutten en inzetten. Ik voelde steeds meer wie ik ècht was, waar m’n hart naar uitging en ging daarnaar leven. Nu kan ik er volledig ZIJN voor mezelf en voor m’n kinderen. Een cadeau aan mijzelf, maar bovenal ook aan hen. Kinderen zijn mijn spiegel en ook zij zorgen dat ik steeds bewuster en meer verbonden in het leven sta.

coach Haarlem

Ik kan niet meer zonder mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Het maakt mijn leven intens, magisch, dankbaar en gelukkig. En dit gun ik ieder kind, iedere ouder, iedere leerkracht, ieder mens.

Zo werd ik na veel mooie jaren in het onderwijs (systemisch) coach en trainer voor kinderen, volwassenen en onderwijsprofessionals. Omdat ik weet dat ook zij de verbinding, balans en de sprankel in zichzelf, hun gezin of hun groep (weer) kunnen vinden!
Ik deed en doe inspirerende opleidingen, trainingen, workshops en veel moois op het gebied van zelfontwikkeling en heb nu een prachtig bedrijf waar mijn passie vleugels krijgt.

Als je uit contact raakt met jezelf, raak je ook uit contact met de ander. Hoe meer je in contact bent met jezelf, hoe meer je in contact bent met de ander”.

Een greep uit mijn gevolgde opleidingen & cursussen:
Sonnevelt opleidingen: Kindercoach | Civas opleidingen: Coaching bij hoogsensitiviteit en Creatieve therapie | Mathijs Bos: Transformatiecoach | Hylke Bonnema: opleiding Intuïtief Systemisch Coachen | Groepsgeluk: Systemisch werken in de klas | Het Gadaku Rots en Water instituut: Rots en Water basistrainer en Rots en water trainer voor kinderen met autisme | Academie for mindful teaching: Mindful kindertrainer -methode Eline Snel | Arterre opleidingen: Kinderyoga docent | opleiding tot leerkracht (PABO) en gedragspecialist

Referenties

Workshop

“Een workshop bij Krista volgen is alsof je een thermometer in je eigen leven steekt. In een veilige setting scan je je leven. Gaat alles goed? Zijn er dingen die ik wil veranderen? Door de sfeer en creatieve werkvormen komt aan het licht wat in het donker lag te wachten, zónder dat je er zelf weet van had. Echt knap als je dat in een paar uur naar boven weet te halen. Aanrader!”

Elsje

Ik voelde een blokkade en vroeg Krista om mij te begeleiden bij een opstelling.
Voorbij het denken naar de onderlaag. Ik mocht veel aankijken: verrassend, confronterend, verdiepend en bevrijdend.
Van innerlijke boosheid naar zachtheid. Het is elke keer weer wonderlijk wat opstellen doet.

Thanks Krista voor deze helende sessie!

Eveline Witte

Moeder van een 7-jarige

De begeleiding van Krista hebben wij als zeer waardevol ervaren. Er was aandacht voor de beleving en emoties van ons kind en van onszelf op een warme, niet oordelende, professionele manier. Door middel van oefeningen, spelletjes en tekeningen gaven we ruimte aan gedachten en emoties. Hierdoor leerden we elkaar beter begrijpen en leerden we omgaan met automatische reactie patronen. Ons kind (7 jaar) vond de aandacht heel fijn en onze communicatie is bewuster en makkelijker geworden. Als ouders hebben wij ook naar onszelf en elkaar kunnen kijken en vanuit daar de basis kunnen leggen in de verdere groei in het ouderschap.

Moeder van een 7-jarige

De eerste sessie bij Krista heeft mij al zoveel meer inzichten en een positieve vibe gegeven dan de laatste 10 sessies bij mijn psycholoog. Krista ziet in mij mijn krachtige kant en probeert deze ook duidelijk naar boven te halen.

Woman intuïtion workshop

“Ik heb een workshop moodboard maken gevolgd bij Krista. De workshop was zorgvuldig samengesteld en georganiseerd. Krista creëerde een veilige bedding waarin ze precies aanvoelde wat er nodig was. De energie was erg prettig en er was zorg voor iedereen. Ik heb genoten van haar workshop en voel me ondersteund en zeer geïnspireerd. Super aanrader!”
Ingeborg

 

Jennifer, leerkracht groep 8

Groepsopstelling

Binnen no time wist Krista een veilige, fijne sfeer te creëren waarin de leerlingen zichzelf, met het gebruik van houten poppetjes, in het veld plaatsten. Doordat Krista meermalen aangaf dat alles mag en niets moet, rust uitstraalde en oprecht, open en geïnteresseerd een luisterend oor bood, voelde leerlingen zich veilig om zich te kunnen uiten.

De gesprekken aan de hand van de groepsopstelling waren dan ook erg fijn, omdat er eerlijk en open gesproken werd over gevoel. Door bepaalde pijnpunten uit te spreken, werd er opnieuw verbinding gemaakt met elkaar.

Krista kan deze groepsopstellingen perfect begeleiden doordat zij met rust, respect, een open houding en de juiste vragen de processen haarfijn inzichtelijk weet te maken.

Leerkracht groep 8

Opstelling

Tijdens mijn eerste sessie met Krista viel er al veel op zijn plek. Door familieopstellingen kreeg ik inzicht.
Inzicht in mezelf, mijn gedragspatronen, mijn onderliggende emoties. Maar ook inzicht in mijn familiegeschiedenis, waarom mijn ouders zijn zoals ze zijn en het verleden wat meespeelt.
Een waardevolle reis waarin je jezelf beter leert begrijpen.

Ik kan het iedereen aanraden!

Robin

Leerkracht groep 3

Ik vond de opstelling in mijn groep echt mooi en heel waardevol. Wat kun je dit goed! Vooral de zin ‘niets gebeurt zomaar’ blijft bij me haken. Het geeft echt inzicht en verdieping.

Leerkracht groep 3

Mariette

“Liefde voor jezelf, is zorgen dat je jezelf terug vindt”. En toen kwam ik terecht bij Krista. Krista is liefdevol en open, waardoor je jouw ziel durft bloot te leggen. Een familieopstelling is dan een perfect iets om zichtbaar te krijgen hoe je altijd hebt geleefd. Je voelt wat goed en niet goed voelt en wat je dan kan veranderen. Heel dankbaar voor deze inzichten. Dank je wel mooie, lieve Krista.

Mariette

Geeske

Ik heb een heel mooie ervaring gehad in de praktijk van Krista. Samen deden we een familieopstelling. Krista is liefdevol, professioneel en veilig in haar begeleiding. Ik heb er veel inzichten door gekregen en er is bij mij echt iets ‘opgeruimd’.

Heel fijn, dank je wel!

Geeske

Moeder 5 jarige

“Met onze hooggevoelige dochter kwamen we bij Krista. In de coachingsessies leerde ze haar gevoel te herkennen en meer vertrouwen in zichzelf te krijgen. De ‘klik’ en het contact met Krista was erg fijn, we zijn erg blij dat ze op ons pad is gekomen!”

Moeder van een 5-jarig meisje

Contact

Voel je vrij om direct contact met me op te nemen. Ik behandel je vraag en gegevens discreet.