Hi! Ik ben Krista

Gedreven en gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen en volwassenen. Opsteller, coach, trainer, creatief aanbieder en bovenal mezelf. Ik omschrijf mijzelf als gepassioneerd, liefdevol, helder, wetend, energiek, gevoels-wijs, speels en een tikkeltje eigenzinnig. Trots op wie ik ben en waar ik sta na wat hobbels op mijn pad. Een pad vol mogelijkheden, voor mijzelf, mijn eigen kinderen en alle volwassenen & kinderen die ik nog mag begeleiden op hun levenspad.

“Het is mijn missie om ieder kind en iedere volwassene te laten voelen hoeveel er mogelijk is als je jezelf, je grootsheid en je kracht kan ervaren”.

Kindercoach, opstellingen

“Ben je je tong verloren? “

Ken je die uitspraak? Ik maar al te goed. Als kind was ik een rustig en creatief meisje. Op de achtergrond en afgestemd op de mensen om mij heen. Ik had wat last van faalangst en was heel gevoelig (weet ik nu). Ik kon enorm genieten van optredens en “in the picture” staan op het podium, zolang het maar niet te vaak als de rol van mezelf was. Ik ontwikkelde mijzelf tot een gedisciplineerde vrouw die enorm kon doorzetten, haar doelen bereikte, haar leven leefde zoals het “hoorde” en ik genoot daar ook van. Relatie, mooi huis, goede baan als leerkracht en gedragsspecialist in het onderwijs, vrienden, twee prachtige kinderen.

“Zelfs als je denkt dat je je leven helemaal op een rijtje hebt, gebeuren er dingen die je leven vormen op manieren die je nooit had gedacht”.
Deepak Chopra

 

Krista Zwetsloot, coach, opsteller, trainer
Coaching, opstellingen Bennebroek, Heemstede, Haarlem

Een hele tijd was ik gelukkig in dit leven. Totdat ik niet meer kon genieten van kleine (en grote) momenten, ging voelen dat ik de lat onnodig hoog legde, hard voor mezelf was en dat er veel meer in me zat dan eruit kwam. Ik hield delen van mezelf onbewust ‘klein’ en met deze bewustwording is er veel gebeurd en veranderd in m’n leven. Ik ging mijn eigen (kind)stukken aankijken, werd me bewust van mijn helder-voelen, intuïtie en vrouwelijke kracht en ging deze omarmen, benutten en inzetten.

Ik ontdekte hoe door (familie)opstellingen mijn leven begon te stromen.

Ik voelde steeds meer wie ik ècht was, waar m’n hart naar uitging en ging daarnaar leven. Nu kan ik er volledig ZIJN voor mezelf en voor m’n kinderen. Een cadeau aan mijzelf, maar bovenal ook aan hen. Kinderen zijn mijn spiegel en ook zij zorgen dat ik steeds bewuster en meer verbonden in het leven sta.

Ik kan niet meer zonder mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Het maakt mijn leven intens, magisch, dankbaar. liefdevol en gelukkig. En dit gun ik ieder mens!

Zo werd ik na veel mooie jaren in het onderwijs; opsteller, (systemisch) coach en trainer voor kinderen, volwassenen en onderwijsprofessionals. Omdat ik weet dat ook zij de verbinding, balans en de sprankel in zichzelf (weer) kunnen vinden!
Ik deed en doe inspirerende opleidingen, trainingen, workshops en veel moois op het gebied van zelfontwikkeling en heb nu een prachtig bedrijf waar mijn passie vleugels krijgt.

Liefs,
Krista

 

Hoe meer je in contact bent met jezelf, hoe meer je in contact bent met de ander”.

Weetjes over mij

  • Ik heb meer dan 20 jaar ervaring als leerkracht en gedragspecialist in het onderwijs.
  • Ben dol op mijn lieverds; zoon (2006) en dochter (2010).
  • Ik woon sinds 2018 niet meer samen met de vader van mijn schatten. Ben heel trots op hoe wij samen het ouderschap liefdevol omarmen en doen.
  • Dansen doe ik vaak in m’n woonkamer en zeker een paar keer per maand in Amsterdam. Het kind in me komt dan naar boven.
  • Ik verbind me graag met de natuur en houd van buiten zijn.
  • Loop graag op m’n blote voeten door zand en water.
  • Ik ga uit van een holistisch mensbeeld. 
  • Hou van mensen samen brengen en diepgaande gesprekken.
  • Ik ben gek op persoonlijke en spirituele ontwikkeling.
  • Vind het heerlijk om met m’n handen in de klei te boetseren.
Krista Zwetsloot, opsteller

Testimonials

Hij is heel erg gegroeid bij je

Jouw traject heeft onze zoon heel goed gedaan. Hij heeft zijn angsten overwonnen, durft en gaat weer naar school. Hij is heel erg gegroeid bij je. Hij durft emoties te laten zien en kan praten over wat er in zijn hoofd omgaat. Dankzij jouw traject heeft hij zichzelf beter leren kennen en kon hij zijn angsten overwinnen.
De familieopstelling die je met ons hebt gedaan, heeft ook enorm geholpen in het gezin. Wat een eyeopeners waren dat voor ons en heel erg leerzaam.
Wij willen je enorm bedanken voor je begeleiding en coaching en alles wat je voor ons hebt gedaan.

Moeder van een 9-jarige

Het is zo waardevol

Zonder oordeel, maar nuchter, vriendelijk en heel gevoelig keek je steeds naar mij of naar wat ik deed of zei. Alsof we samen tot inzichten kwamen. Ik leerde steeds stukjes van mezelf kennen en hanteren door jou. Zonder zwaar te voelen kon ik dan naar huis. Iets meer opgeruimd. Ontzettend veel dank. Het is zo waardevol.

Krachtige vrouw | 38 jaar

Liefdevol en open

“Liefde voor jezelf, is zorgen dat je jezelf terug vindt”. En toen kwam ik terecht bij Krista. Krista is liefdevol en open, waardoor je jouw ziel durft bloot te leggen. Een familieopstelling is dan een perfect iets om zichtbaar te krijgen hoe je altijd hebt geleefd. Je voelt wat goed en niet goed voelt en wat je dan kan veranderen. Heel dankbaar voor deze inzichten. Dank je wel mooie, lieve Krista.

Krachtige vrouw | 49 jaar

Meer vertrouwen in zichzelf

Met onze hooggevoelige dochter kwamen we bij Krista. In de coachingsessies leerde ze haar gevoel te herkennen en meer vertrouwen in zichzelf te krijgen. De 'klik' en het contact met Krista was erg fijn, we zijn erg blij dat ze op ons pad is gekomen!"

Moeder van een 5-jarig meisje

Echt iets opgeruimd

Ik heb een heel mooie ervaring gehad in de praktijk van Krista. Samen deden we een familieopstelling. Krista is liefdevol, professioneel en veilig in haar begeleiding. Ik heb er veel inzichten door gekregen en er is bij mij echt iets ‘opgeruimd’.

Heel fijn, dank je wel!

Krachtige vrouw | 45 jaar

Inzicht in mezelf

Tijdens mijn eerste sessie met Krista viel er al veel op zijn plek. Door familieopstellingen kreeg ik inzicht.
Inzicht in mezelf, mijn gedragspatronen, mijn onderliggende emoties. Maar ook inzicht in mijn familiegeschiedenis, waarom mijn ouders zijn zoals ze zijn en het verleden wat meespeelt.
Een waardevolle reis waarin je jezelf beter leert begrijpen.

Ik kan het iedereen aanraden!

Krachtige vrouw | 28 jaar

Zelfvertrouwen

Ik heb geleerd om mezelf meer rust te geven en hierdoor ook meer zelfvertrouwen te krijgen. Ik weet nu wat ik moet doen als ik een vol hoofd heb. Dat is heel erg fijn.
Ook wij als ouders zien dat onze dochter zich beter kan herpakken als het even moeilijker is. Erg fijn om meer rust bij haar te zien.

Meisje | 12 jaar (en haar ouders)

Positieve vibe

De sessies bij Krista hebben mij een enorm positieve vibe gegeven. Krista heeft mij geholpen om mijn krachtige kant naar boven te halen en dat is gelukt! Ik heb veel inzichten gekregen. Krista zorgt voor een veilige sfeer, waardoor ik mij op mijn gemak voelde en ik mijn kwetsbaarheid heb durven laten zien.

Kachtige vrouw | 35 jaar

Poorten weer open

De sessie die ik bij jou had, heeft wat losgemaakt. Onze gesprekken hebben poorten weer open gemaakt, waardoor ik aan mijn eigen blokkades kan werken en zo patronen kan doorbreken. Voor mijzelf en voor ons zoontje. Voor ons zoontje van 7 jaar was het traject ook erg leerzaam. Een bevestiging dat emoties er mogen zijn, in allerlei soorten en maten. Bedankt lieve Krista, dat je op ons pad terecht bent gekomen 🙂

Moeder van een 7-jarige

Aanrader

Een workshop bij Krista volgen is alsof je een thermometer in je eigen leven steekt. In een veilige setting scan je je leven. Gaat alles goed? Zijn er dingen die ik wil veranderen? Door de sfeer en creatieve werkvormen komt aan het licht wat in het donker lag te wachten, zónder dat je er zelf weet van had. Echt knap als je dat in een paar uur naar boven weet te halen. Aanrader!

Krachtige vrouw | 55 jaar

Helende sessie

Ik voelde een blokkade en vroeg Krista om mij te begeleiden bij een opstelling.
Voorbij het denken naar de onderlaag. Ik mocht veel aankijken: verrassend, confronterend, verdiepend en bevrijdend.
Van innerlijke boosheid naar zachtheid. Het is elke keer weer wonderlijk wat opstellen doet.

Thanks Krista voor deze helende sessie!

Krachtige vrouw | 48 jaar

 

Krachtige kant

De eerste sessie bij Krista heeft mij al zoveel meer inzichten en een positieve vibe gegeven dan de laatste 10 sessies bij mijn psycholoog. Krista ziet in mij mijn krachtige kant en probeert deze ook duidelijk naar boven te halen.

Krachtige vrouw | 34 jaar

Voel je vrij om contact met me op te nemen.

 

Ik behandel je vraag en gegevens discreet.

7 + 3 =

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.