Volg mij:

coach Haarlem

Wil je vrijblijvend kennismaken? >>

Volwassenen

Soms loopt het niet zo lekker en voel je dat het anders kan. Kan je jezelf (even) kwijt zijn en voel je onrust en worsteling in jezelf, je relatie(s), je werk en/of je stelt jezelf vragen als “wat wil ik en waar word ik nou echt gelukkig van?”

Óf het gedrag van je kind(eren) werkt niet mee en soms weet je het echt even niet meer. Je voelt misschien wel dat dat gedrag ook iets met jou te maken heeft, maar je kan er ‘de vinger’ niet opleggen. Wist je dat als je kind gedrag vertoont wat jou triggert, het kan zijn dat jouw kind iets spiegelt wat er binnen in je leeft? Veel van hun gedrag kan verwijzen naar iets van ons. De thema’s waar zij mee worstelen, zijn vaak ook (onbewuste) thema’s van onszelf. Iets wat wij meedragen uit ons familiesysteem en/of onze eigen jeugd. We kunnen dat spiegelgedrag noemen. Het is een uitgelezen kans om te onderzoeken wat er in jouw systeem leeft, wat je aan mag kijken en kunt veranderen.

“Een ouder die (zelf)vertrouwen en plezier uitstraalt, helpt zijn of haar kind hetzelfde te doen”.

Bij mij kun je terecht voor systemische (familie) opstellingen/coaching. Ik begeleid en coach je, zodat jij inzicht krijgt in jouw onderliggende waarden en overtuigingen, je jouw blokkades opruimt en in beweging komt, (weer) gelooft in jezelf (en je ouderschap) en in verbinding komt met jouw potentie, jouw kracht, jouw unieke zelf.

*************************

Omdat blijvende groei nu eenmaal meer tijd en aandacht nodig heeft, omdat ik het belangrijk vind om dieper in het systeem te kijken en ik jou vanuit een diepere connectie wil begeleiden, werk ik (meestal) met passende trajecten geheel op maat. We nemen samen de tijd om te ‘zakken’ in het systeem om zo verbinding te maken met wat er speelt en jouw blinde vlekken zichtbaar worden.

Verlang jij ook naar:

Familieopstellingen Haarlem• Meer vertrouwen in jezelf
• Meer vertrouwen in je ouderschap
• Meer rust, ruimte en energie
• Het gedrag van je kind(eren) beter te begrijpen
• Makkelijker keuzes maken
• Meer verbinding met jouw potentie en kracht
• Meer vertrouwen in je kind(eren)
• Inzicht in je eigen familiesysteem
• Inzicht in je eigen (kind)stukken en behoeften
• Meer harmonie in het gezin

Dan is dit waardevolle traject voor jou!
In overleg is het mogelijk het traject aan te passen aan jouw situatie en wensen.


“Meer BALANS” traject

1 op 1 traject
Ik loop ± 3 maanden nauw met je mee op jouw unieke pad.

€ 785,- incl btw.

Wat je daarvoor krijgt:

  • Een intake gesprek à 60 min om in kaart brengen waar jij op dit moment tegenaan loopt en waarop we focus hebben tijdens het traject voor een zo goed mogelijk resultaat.
  • 5 sessies op maat à 90 min (1x per 2 à 3 weken)
  • Welkomstcadeautje
  • Tussentijds contact en support
  • Inzicht en concrete handvatten

Het traject is helemaal op maat en uniek. Tijdens de sessies kijk ik wat zich aandient en speel daar intuïtief op in. Een individuele systemische opstelling doen we door te werken met grondankers, poppetjes op tafel of creatief bezig te gaan. Ik begeleid je op mentaal, emotioneel, spiritueel en fysiek niveau en laat je ervaren en voelen wat er in jou leeft. Een prachtige reis in jezelf!

“Tijdens mijn eerste sessie met Krista viel er al veel op zijn plek. Door familieopstellingen kreeg ik inzicht.
Inzicht in mezelf, mijn gedragspatronen, mijn onderliggende emoties. Maar ook inzicht in mijn familiegeschiedenis,
waarom mijn ouders zijn zoals ze zijn en het verleden wat meespeelt.
Een waardevolle reis waarin je jezelf beter leert begrijpen.
Ik kan het iedereen aanraden!”
Robin

Ja, dit wil ik!

“Je kind is je spiegel…… durf jij erin te kijken?”

Referenties

Lieve Krista

Lieve Krista,
Het “Sta stevig” traject heeft onze zoon heel goed gedaan. Hij heeft zijn angsten overwonnen, durft en gaat weer naar school. Hij is heel erg gegroeid bij je. Hij durft emoties te laten zien en kan praten over wat er in zijn hoofd omgaat. Dankzij jouw traject heeft ie zichzelf beter leren kennen en kon hij zijn angsten overwinnen.
De familieopstelling die je met ons hebt gedaan, heeft ook enorm geholpen in het gezin. Wat een eyeopeners waren dat voor ons en heel erg leerzaam.
Wij willen je enorm bedanken voor je begeleiding en coaching en alles wat je voor ons hebt gedaan.

Moeder van een 9 jarige jongen

 

Workshop

“Een workshop bij Krista volgen is alsof je een thermometer in je eigen leven steekt. In een veilige setting scan je je leven. Gaat alles goed? Zijn er dingen die ik wil veranderen? Door de sfeer en creatieve werkvormen komt aan het licht wat in het donker lag te wachten, zónder dat je er zelf weet van had. Echt knap als je dat in een paar uur naar boven weet te halen. Aanrader!”

Leerkracht groep 3

Ik vond de opstelling in mijn groep echt mooi en heel waardevol. Wat kun je dit goed! Vooral de zin ‘niets gebeurt zomaar’ blijft bij me haken. Het geeft echt inzicht en verdieping.

Leerkracht groep 3

Mariette

“Liefde voor jezelf, is zorgen dat je jezelf terug vindt”. En toen kwam ik terecht bij Krista. Krista is liefdevol en open, waardoor je jouw ziel durft bloot te leggen. Een familieopstelling is dan een perfect iets om zichtbaar te krijgen hoe je altijd hebt geleefd. Je voelt wat goed en niet goed voelt en wat je dan kan veranderen. Heel dankbaar voor deze inzichten. Dank je wel mooie, lieve Krista.

Mariette

De eerste sessie bij Krista heeft mij al zoveel meer inzichten en een positieve vibe gegeven dan de laatste 10 sessies bij mijn psycholoog. Krista ziet in mij mijn krachtige kant en probeert deze ook duidelijk naar boven te halen.

Elsje

Ik voelde een blokkade en vroeg Krista om mij te begeleiden bij een opstelling.
Voorbij het denken naar de onderlaag. Ik mocht veel aankijken: verrassend, confronterend, verdiepend en bevrijdend.
Van innerlijke boosheid naar zachtheid. Het is elke keer weer wonderlijk wat opstellen doet.

Thanks Krista voor deze helende sessie!

Eveline Witte

F

Ik heb geleerd om mezelf meer rust te geven en hierdoor ook meer zelfvertrouwen te krijgen. Ik weet nu wat ik moet doen als ik een vol hoofd heb. Dat is heel erg fijn.

Ook wij als ouders zien dat onze dochter zich beter kan herpakken als het even moeilijker is. Erg fijn om meer rust bij haar te zien.

Meisje, 12 jaar (en haar ouders)

Opstelling

Tijdens mijn eerste sessie met Krista viel er al veel op zijn plek. Door familieopstellingen kreeg ik inzicht.
Inzicht in mezelf, mijn gedragspatronen, mijn onderliggende emoties. Maar ook inzicht in mijn familiegeschiedenis, waarom mijn ouders zijn zoals ze zijn en het verleden wat meespeelt.
Een waardevolle reis waarin je jezelf beter leert begrijpen.

Ik kan het iedereen aanraden!

Robin

Moeder van een 7-jarige

De begeleiding van Krista hebben wij als zeer waardevol ervaren. Er was aandacht voor de beleving en emoties van ons kind en van onszelf op een warme, niet oordelende, professionele manier. Door middel van oefeningen, spelletjes en tekeningen gaven we ruimte aan gedachten en emoties. Hierdoor leerden we elkaar beter begrijpen en leerden we omgaan met automatische reactie patronen. Ons kind (7 jaar) vond de aandacht heel fijn en onze communicatie is bewuster en makkelijker geworden. Als ouders hebben wij ook naar onszelf en elkaar kunnen kijken en vanuit daar de basis kunnen leggen in de verdere groei in het ouderschap.

Moeder van een 7-jarige

Jennifer, leerkracht groep 8

Groepsopstelling

Binnen no time wist Krista een veilige, fijne sfeer te creëren waarin de leerlingen zichzelf, met het gebruik van houten poppetjes, in het veld plaatsten. Doordat Krista meermalen aangaf dat alles mag en niets moet, rust uitstraalde en oprecht, open en geïnteresseerd een luisterend oor bood, voelde leerlingen zich veilig om zich te kunnen uiten.

De gesprekken aan de hand van de groepsopstelling waren dan ook erg fijn, omdat er eerlijk en open gesproken werd over gevoel. Door bepaalde pijnpunten uit te spreken, werd er opnieuw verbinding gemaakt met elkaar.

Krista kan deze groepsopstellingen perfect begeleiden doordat zij met rust, respect, een open houding en de juiste vragen de processen haarfijn inzichtelijk weet te maken.

Leerkracht groep 8

Moeder 5 jarige

“Met onze hooggevoelige dochter kwamen we bij Krista. In de coachingsessies leerde ze haar gevoel te herkennen en meer vertrouwen in zichzelf te krijgen. De ‘klik’ en het contact met Krista was erg fijn, we zijn erg blij dat ze op ons pad is gekomen!”

Moeder van een 5-jarig meisje

Woman intuïtion workshop

“Ik heb een workshop moodboard maken gevolgd bij Krista. De workshop was zorgvuldig samengesteld en georganiseerd. Krista creëerde een veilige bedding waarin ze precies aanvoelde wat er nodig was. De energie was erg prettig en er was zorg voor iedereen. Ik heb genoten van haar workshop en voel me ondersteund en zeer geïnspireerd. Super aanrader!”
Ingeborg

 

Geeske

Ik heb een heel mooie ervaring gehad in de praktijk van Krista. Samen deden we een familieopstelling. Krista is liefdevol, professioneel en veilig in haar begeleiding. Ik heb er veel inzichten door gekregen en er is bij mij echt iets ‘opgeruimd’.

Heel fijn, dank je wel!

Geeske

Contact

Voel je vrij om direct contact met me op te nemen. Ik behandel je vraag en gegevens discreet.