Volg mij:

coach Haarlem

Wil je vrijblijvend kennismaken? >>

Woman intuïtion workshop

Deze is voor jou mooie vrouw, moeder, partner, werknemer of welke rol je nog meer vertaalt.

Vandaag ben ik zacht naar mezelf, omarm ik alles wat ik voel en Ben ik genoeg, DOE ik genoeg en HEB ik genoeg.

Zelf heb ik me lang heel goed staande gehouden door mezelf gedisciplineerd, de lat hoog leggend, hard voor mezelf en ‘in m’n hoofd’ succesvol te ‘profileren’. En ergens in m’n onderbuik wist ik “er zit veel meer in me”…..

En NU besef, voel en weet ik wàt dat MEER is…… Het is prachtig, het is krachtig, het is intuïtie, het is léven èn het is NO HOLDING BACK. Het is het vuurtje in mezelf🔥.

En precies dàt wil ik de wereld in zetten!!

Ik weet dat het voor jou net zo werkt! Veel mensen, in dit geval vrouwen, hebben onderbuikgevoelens en ‘weten’ dat er meer in zit dan eruit komt….. Wat zo tof is, is dat als we afgestemd zijn op onze verlangens, we onze intuïtie veel beter kunnen gebruiken en voelen. Het heeft mij al enorm veel gebracht. Dat gun ik jou ook zo waanzinnig!!

Heb je het gevoel dat je

 • Onrustig bent
 • (Langzaamaan) vastloopt
 • Voelt dat er meer in zit dan eruit komt
 • Niet weet wat je wilt
 • Je vaak ‘druk’ bent
 • Creatief bezig wilt zijn

  En verlang je ernaar

 • Jouw innerlijk vuur (weer) te ontdekken
 • Je verlangens in beeld te brengen
 • Inzicht in je volgende stap te hebben
 • Ruimte te maken voor JOUzelf
 • Intuïtief creatief bezig te zijn
 • Plezier, speelsheid en samen zijn te beleven….

Schrijf je dan nu in voor deze workshop!

Ik zou je heel graag dat vuurtje in jezelf weer helpen voelen, waardoor je (weer) al je levenskracht en plezier ervaart.

Wat gaan we doen?

In een veilige omgeving creëren we met een groep vrouwen een mooi samenzijn. Ik geef een workshop waarin we ingaan op jouw verlangens. We maken o.a. verbinding met elkaar en onze intentie, doen een mooie visualisatie, maken een visionboard afgestemd op jouw verlangens van dit moment en laten ontstaan wat er ontstaat. Ik begeleid je met veel liefde en aandacht, want één van mijn doelen in het leven is om vrouwen te inspireren hun eigen unieke, krachtige pad te bewandelen.

🔥

Ik bied deze workshop nu aan met een early bird korting

Geen €59,

Maar NU €39,- incl btw.

🔥

Locatie: Een fijne, huiselijke plek in Heemstede
Datum:  Woensdagochtend 14 december
Tijd:       9.00u – ±12.00u

Wil jij deze dag ook fijn starten? Ik sta aan!! JIJ ook?
Schrijf je dan in via het contactformulier hieronder!
Ik ont-moet je heel graag.

_________________________________________________________________________________________

“Ik heb een workshop moodboard maken gevolgd bij Krista. De workshop was zorgvuldig samengesteld en georganiseerd. Krista creëerde een veilige bedding waarin ze precies aanvoelde wat er nodig was. De energie was erg prettig en er was zorg voor iedereen. Ik heb genoten van haar workshop en voel me ondersteund en zeer geïnspireerd. Super aanrader!”
Ingeborg

“Een workshop bij Krista volgen is alsof je een thermometer in je eigen leven steekt. In een veilige setting scan je je leven. Gaat alles goed? Zijn er dingen die ik wil veranderen? Door de sfeer en creatieve werkvormen komt aan het licht wat in het donker lag te wachten, zónder dat je er zelf weet van had. Echt knap als je dat in een paar uur naar boven weet te halen. Aanrader!”

Contact

Voel je vrij om direct contact met me op te nemen. Ik behandel je vraag en gegevens discreet.