‘Vreugde, levenskracht en plezier. Gun jezelf àlles uit het leven te halen!’

Coaching, training, workshops

Herken je dit?

Soms loopt het niet zo lekker en voel je dat het anders kan. Kan je jezelf (even) kwijt zijn of voel je onrust en worsteling in jezelf, je relaties (welke dan ook), je werk of je stelt jezelf vragen als, wat wil ik en waar word ik nou echt gelukkig van? Je voelt dat er veel meer in je zit dan dat er nu uit komt, je legt de lat hoog, je bent kritisch op jezelf en/of je maakt jezelf kleiner dan je bent.

Óf het gedrag van je kind(eren) werkt niet mee en soms weet je het echt even niet meer. Je voelt misschien wel dat dat gedrag ook iets met jou te maken heeft, maar je kan er ‘de vinger’ niet opleggen.

Wist je dat als je kind gedrag vertoont wat jou triggert, het kan zijn dat jouw kind iets spiegelt wat er binnen in je leeft? Veel van hun gedrag kan verwijzen naar iets van ons. De thema’s waar zij mee worstelen, zijn vaak ook (onbewuste) thema’s van onszelf. Iets wat wij meedragen uit ons familiesysteem en/of onze eigen jeugd. We kunnen dat spiegelgedrag noemen. Het is een uitgelezen kans om te onderzoeken wat er in jouw systeem leeft, wat je aan mag kijken en kunt veranderen.

Je wilt het nu echt anders gaan doen en eerlijk naar jezelf kijken, jezelf ècht ontmoeten?

Dan is mijn 1-1 traject een unieke kans om weer meer in verbinding te komen met jouw potentie, jouw levenskracht en jouw authentieke zelf

  Een unieke reis in jezelf!

  Ik bied je een veilige en ondersteunende omgeving waarin je door opstellingen/coaching de relatie met jezelf verdiept en aan jouw levenskwaliteit bouwt!

  We nemen samen rustig de tijd om te ‘zakken’ in jouw systeem en de diepere dynamiek te verkennen. We zullen de verborgen patronen ontdekken die je in je huidige leven kunnen belemmeren, zodat jij inzicht krijgt in jouw onderliggende waarden en overtuigingen, je jouw blokkades kunt opruimen en in beweging komt.

  Je zult van je hoofd naar je lijf ‘zakken’, gaat weer in jezelf (en je ouderschap) geloven en je komt weer in verbinding met jouw potentie, jouw levenskracht, jouw authentieke zelf. Zodat je steeds meer vreugde, levenskracht en plezier kunt ervaren!

  Familieopstellingen

  Verlang jij naar?

  • Meer vertrouwen in jezelf
  • Beter aanvoelen wat jouw verlangens zijn
  • Meer in verbinding zijn met je gevoel
  • Je grenzen beter aanvoelen en aangeven
  • Meer vertrouwen in je ouderschap
  • Meer innerlijke rust, ruimte en energie ervaren
  • Makkelijker keuzes maken
  • Meer verbinding met jouw potentie en kracht voelen en dit ook uitstralen
  • Meer vertrouwen in je kind(eren)
  • Het gedrag van je kind(eren) beter te begrijpen
  • Inzicht in je eigen familiesysteem
  • Meer harmonie bij jezelf en in je relaties (met je ouders, kinderen, collega’s, vrienden) ervaren

  Kortom: Vanuit een diepere verbinding met jezelf meer liefde, levenskracht en plezier ervaren?

  Dan is dit waardevolle traject voor jou!

  Jouw unieke traject!

   

  Hoe werkt het?

  Krista Zwetsloot, coach, opsteller

  Kennismakings
  gesprek

  We maken een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking via Zoom. Zo kunnen we allebei voelen of er een klik is en of ik iets voor je kan betekenen.

  Kindercoach heemstede, bennebroek, haarlem

  Intakegesprek

  Als de klik er is en we voelen allebei een “ja”, dan maken we een afspraak voor een uitgebreid intakegesprek. Voorafgaand aan het gesprek mail ik je een intakeformulier. We bespreken de hulpvraag waarop we focus hebben tijdens het traject voor een zo goed mogelijk resultaat.

  Familieopstelling, kindercoaching

  De sessies

  Na de intake maken we de afspraken voor de sessies van 90 min.

  Als je tussendoor vragen hebt of advies nodig hebt, dan kunnen we via de mail een belafspraak inplannen.

  Gratis kennismakingsgesprek

  Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?  Plan hier je gratis 30 minuten kennismakingsgesprek.

  Testimonials

  Het is zo waardevol

  Zonder oordeel, maar nuchter, vriendelijk en heel gevoelig keek je steeds naar mij of naar wat ik deed of zei. Alsof we samen tot inzichten kwamen. Ik leerde steeds stukjes van mezelf beter kennen en hanteren door jou. Zonder zwaar te voelen kon ik dan naar huis. Iets meer opgeruimd. Ontzettend veel dank. Het is zo waardevol.

  Krachtige vrouw | 38 jaar

  Inzicht in mezelf

  Tijdens mijn eerste sessie met Krista viel er al veel op zijn plek. Door familieopstellingen kreeg ik inzicht.
  Inzicht in mezelf, mijn gedragspatronen, mijn onderliggende emoties. Maar ook inzicht in mijn familiegeschiedenis, waarom mijn ouders zijn zoals ze zijn en het verleden wat meespeelt.
  Een waardevolle reis waarin je jezelf beter leert begrijpen.

  Ik kan het iedereen aanraden!

  Krachtige vrouw | 28 jaar

  Positieve vibe

  De sessies bij Krista hebben mij een enorm positieve vibe gegeven. Krista heeft mij geholpen om mijn krachtige kant naar boven te halen en dat is gelukt! Ik heb veel inzichten gekregen. Krista zorgt voor een veilige sfeer, waardoor ik mij op mijn gemak voelde en ik mijn kwetsbaarheid heb durven laten zien.

  Kachtige vrouw | 35 jaar

  Voel je vrij om contact met me op te nemen.

  Ik behandel je vraag en gegevens discreet.

  10 + 4 =

  Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

  Fout: geen feed gevonden.

  Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.