Mijn diepgaande Vuur-Reizen voor jou.

 

Een transformerende BOOST in je leven
Voor krachtige vrouwen!

Familieopstellingen, Kundalini

“Jouw impact komt voort uit wat jij leeft en uitstraalt”

 

In een prachtige, rustige en ruime omgeving stap je even uit je dagelijkse leven, zodat je met al je aandacht een diepe duik kan gaan maken naar jouw VUUR, jouw POTENTIE & jouw KRACHT.

Mijn diepgaande exclusieve 1:1 Vuur-Reizen gaan over je (familie) systeem, je (belemmerende) patronen, je creativiteit, je levensenergie & VUUR. Je gaat ervaren waartoe jij werkelijk in staat bent en hoe je op diepere lagen in verbinding komt- en blijft met jezelf. Elke reis versterkt je levenskracht en geeft de stroming van je levensenergie een BOOST.

♥ 1, 3 of 9 dagdelen van drie uur – Je hebt alle rust en ruimte om jouw vuurreis te maken.

♥ In een heerlijk rustige, open en natuurlijke sfeer.

♥ Alleen met jezelf – los van verwachtingen.

♥ In de vertraging en zakken in je lijf – je hoofd even uit!

♥ Een reis helemaal afgestemd op jouw energie en je behoeftes.

Persoonlijke coaching en diepgaande begeleiding met o.a.:

(Familie)Opstellingen: Je krijgt inzicht in de dynamieken binnen je familie en andere systemen die jouw leven beïnvloeden.

♥ Bodywork & healing: met de krachtige energie van Kundalini, Reiki en RET healing worden de diepere lagen in jou aangeraakt, met prachtige transformaties tot gevolg.

♥ Speciaal voor vrouwen die voor zichzelf willen gaan STAAN, hun GROOTSHEID willen belichamen & hun VUUR willen omarmen.

Iedere reis is een onderdompeling in jezelf….

 

Vanuit rust, toewijding en vertrouwen, help ik je in het ontdekken en versterken van jouw levensenergie en VUUR. Iedere Vuur-reis zal dat groeien, waardoor je leven aan alle kanten meer zal gaan stromen. Je gaat ervaren hoe je RUST en VUUR in je leven kan toelaten, hoe je RELATIES versterken en hoe je voor jezelf kunt gaan STAAN.

“Are you ready to embrace this life-changing experience? It’s time to say yes and embark on a journey towards self-discovery and empowerment!”

 

 

Familieopstellingen, Kundalini

Optie 1: “Zet jouw vuur aan”

Fire-Start
1 x Dagdeel (±drie uur) Vuurreis

In deze unieke drie uur durende reis verhelderen we je vraag en onderzoeken deze d.m.v. een exclusieve (familie)opstelling. Dat wat zichtbaar is geworden en doorvoeld is tijdens de opstelling, wordt geïntegreerd door middel van Kundalini, RET healing of Reiki; net wat je systeem nodig heeft. Deze combinatie van opstellingen en lichaamswerk is UNIEK en werkt versterkend!

Ik help je jouw vuurtje aan te zetten, zodat jij alles in jou meer ruimte kan gaan geven en kan zuiveren wat niet meer dient.

 

 

Familieopstellingen, Kundalini lichaamswerk

Optie 2: “Laat jouw vuur branden”

Fire-Adventure
3 x Dagdeel (drie uur per keer, negen uur totaal) Vuurreis

Ik help je jouw vuur op te laten vlammen. Het dieper in je lichaam zakken, zorgt ervoor dat je het licht en vertrouwen in jezelf steeds meer toe kan laten.
Ik reis gedurende ±2 maanden met je mee op jouw pad. Met tussentijds contact en support.

Elke vuurreis is volledig afgestemd op jouw energie en jouw behoeften. 
We combineren (familie)opstellingen,  innerlijk-kindwerk, meditatie en visualisatie met een Kundalini, RET healing of Reiki ‘reis’, zodat alles wat zichtbaar is geworden en doorvoeld is, extra wordt geïntegreerd in jouw systeem. Deze combinatie is UNIEK en werkt versterkend.

Krista Zwetsloot

Optie 3: “Wordt master over jouw vuur”.

Fire-Expedition
9 x Dagdeel (drie uur per keer, 27 uur totaal) Vuurreis

Een diepgaande ontdekkingsreis naar je essentie en je potentieel. Het belichamen van je vuur wordt bekrachtigd en je intuïtie versterkt. Zodat alles steeds meer zal integreren in jouw leven.
Ik reis gedurende ±5 maanden mee op jouw pad. Met tussentijds contact en support.

Elke vuurreis is volledig afgestemd op jouw energie en jouw behoeften. We combineren (familie)opstellingen, innerlijk-kindwerk, meditatie, visualisatie en jouw unieke intuïtieve creativiteit met een Kundalini, RET healing of Reiki ‘reis’, zodat alles wat zichtbaar is geworden en doorvoeld is, extra wordt geïntegreerd in jouw systeem. Deze UNIEKE combinatie werkt versterkend.

Stap in jouw unieke kracht!

 

Als jij in je ware kracht gaat staan, als jij jezelf volledig durft te gaan zien, dan ‘heel’ je niet alleen jezelf; die heling werkt ook door op je (klein)kinderen èn in de voorouderlijn.
Kinderen, hoe klein of groot ze ook zijn, willen jou als krachtig voorbeeld!

Voorbij gedachten, in jouw ‘systeem’ en lijf, zal je antwoorden vinden en je innerlijk vuur kunnen aanwakkeren.

Je kunt nu dè reis maken naar jouw VUUR!

Ik begeleid je met liefde en vuurkracht op jouw prachtige vuur-reis naar je authentieke Zelf. Ik ben er voor jou, om je volledig te zien in je next level versie. Je hebt mij naast je, bij elke stap op jouw reis. Ik verwelkom je thuis in jezelf, daar waar jouw VUUR brandt.

Opstellingen, lichaamswerk, kundalini, reiki

WIL JE EERST KENNISMAKEN EN HOREN WAT IK VOOR JOU KAN BETEKENEN?

Klik dan hier voor een gratis ontdekkingsgesprek

 Of

Neem deel aan een introductiemiddag

Testimonials

Het is zo waardevol

Zonder oordeel, maar nuchter, vriendelijk en heel gevoelig keek je steeds naar mij of naar wat ik deed of zei. Alsof we samen tot inzichten kwamen. Ik leerde steeds stukjes van mezelf kennen en hanteren door jou. Zonder zwaar te voelen kon ik dan naar huis. Iets meer opgeruimd. Ontzettend veel dank. Het is zo waardevol.

Krachtige vrouw | 38 jaar

Liefdevol en open

“Liefde voor jezelf, is zorgen dat je jezelf terug vindt”. En toen kwam ik terecht bij Krista. Krista is liefdevol en open, waardoor je jouw ziel durft bloot te leggen. Een familieopstelling is dan een perfect iets om zichtbaar te krijgen hoe je altijd hebt geleefd. Je voelt wat goed en niet goed voelt en wat je dan kan veranderen. Heel dankbaar voor deze inzichten. Dank je wel mooie, lieve Krista.

Krachtige vrouw | 49 jaar

Echt zwevend naar huis

Ik heb inmiddels al een paar sessies bij Krista gevolgd, oa een familie opstelling en een Kundalini Activatie Sessie. Ik voel me erg bij haar op mijn gemak. Krista werkt heel intuitief en weet een hele prettige en veilige setting te creeeren waardoor het makkelijk voor me was om me open te stellen. In de sessies gebeurt veel. Na de Kundalini Activatie sessie ging ik echt zwevend naar huis, ik kijk uit naar de volgende sessie.

Sacha | 53 jaar

Zachter voor mijzelf

Met jouw expertise heb je mij handvatten aangereikt om zachter voor mijzelf te zijn. Om los te durven laten en er vertrouwen in te hebben dat het goed is. Om intenties neer te zetten en hierin te durven geloven. Ook ben ik je dankbaar voor het inzicht dat je mij hebt gegeven over dat je jezelf mag geven wat een ander niet doet of kan doen. Hierdoor lukt het mij steeds beter om ook de lat voor mijn omgeving minder hoog te leggen. Dit geeft meer zachtheid. Dankjewel dat je mij dit hebt laten inzien.

Krachtige vrouw | 34 jaar

 

Echt iets opgeruimd

Ik heb een heel mooie ervaring gehad in de praktijk van Krista. Samen deden we een familieopstelling. Krista is liefdevol, professioneel en veilig in haar begeleiding. Ik heb er veel inzichten door gekregen en er is bij mij echt iets ‘opgeruimd’.

Heel fijn, dank je wel!

Krachtige vrouw | 45 jaar

Inzicht in mezelf

Tijdens mijn eerste sessie met Krista viel er al veel op zijn plek. Door familieopstellingen kreeg ik inzicht.
Inzicht in mezelf, mijn gedragspatronen, mijn onderliggende emoties. Maar ook inzicht in mijn familiegeschiedenis, waarom mijn ouders zijn zoals ze zijn en het verleden wat meespeelt.
Een waardevolle reis waarin je jezelf beter leert begrijpen.

Ik kan het iedereen aanraden!

Krachtige vrouw | 28 jaar

Positieve vibe

De sessies bij Krista hebben mij een enorm positieve vibe gegeven. Krista heeft mij geholpen om mijn krachtige kant naar boven te halen en dat is gelukt! Ik heb veel inzichten gekregen. Krista zorgt voor een veilige sfeer, waardoor ik mij op mijn gemak voelde en ik mijn kwetsbaarheid heb durven laten zien.

Kachtige vrouw | 35 jaar

Aanrader

Een workshop bij Krista volgen is alsof je een thermometer in je eigen leven steekt. In een veilige setting scan je je leven. Gaat alles goed? Zijn er dingen die ik wil veranderen? Door de sfeer en creatieve werkvormen komt aan het licht wat in het donker lag te wachten, zónder dat je er zelf weet van had. Echt knap als je dat in een paar uur naar boven weet te halen. Aanrader!

Krachtige vrouw | 55 jaar

Verdiepend en bevrijdend

Ik voelde een blokkade en vroeg Krista om mij te begeleiden bij een opstelling.
Voorbij het denken naar de onderlaag. Ik mocht veel aankijken: verrassend, confronterend, verdiepend en bevrijdend.
Van innerlijke boosheid naar zachtheid. Het is elke keer weer wonderlijk wat opstellen doet.

Thanks Krista voor deze helende sessie!

Krachtige vrouw | 48 jaar

 

Krachtige kant

De eerste sessie bij Krista heeft mij al zoveel meer inzichten en een positieve vibe gegeven dan de laatste 10 sessies bij mijn psycholoog. Krista ziet in mij mijn krachtige kant en probeert deze ook duidelijk naar boven te halen.

Krachtige vrouw | 34 jaar