‘Als je de verbinding met je eigen creativiteit herstelt, laat je je leven stromen’.

Hieronder mijn unieke aanbod.

Opstellingen, Heemstede, Bennebroek

Opstellingen

Ben je op zoek naar antwoorden op de uitdagingen die je in je leven  tegenkomt? Wil je meer harmonie, begrip en verbinding ervaren in je relaties of in je gezin?
Een opstelling geeft jou prachtige inzichten om emotionele blokkades op te lossen en jouw unieke kracht (weer) te voelen! Het is een effectieve methode om inzicht te krijgen in jouw eigen plek in een (familie) systeem. Want vanuit die plek ontmoet je jezelf, jouw levensstroom, plezier en levenskracht!

Familieopstellingen

Ouder-kind spiegel traject

Hoe kan ik hem laten voelen hoe krachtig en belangrijk hij is? Hoe kan ik haar helpen? Wat is mijn aandeel in de dynamiek en wat kan ik doen? Wat wil hij/zij mij vertellen met zijn/haar gedrag?

Mooie vragen die je je als ouders weleens stelt. Stel dat die vragen regelmatig terugkomen en je hebt zelf al van alles geprobeerd, je voelt dat je kind een ‘zetje’ nodig heeft en jullie hebben behoefte aan handvatten, inzicht in jezelf en je ouderschap, dan kun je bij mij terecht.

Krista Zwetsloot, Coach, Opsteller, Trainer

1-op-1 traject

Een unieke reis in jezelf!
Ik bied jou een veilige en ondersteunende omgeving waarin je de kracht van opstellingen/coaching kunt ervaren. Je gaat weer in jezelf geloven en je komt weer in verbinding met jouw potentieel, jouw levenskracht, jouw authentieke zelf. Zodat jij steeds meer vreugde, levenskracht en plezier ervaart!

Coaching, training, workshops

Opstellings-avonden, events & trainingen

Regelmatig verzorg ik waardevolle en inspirerende avonden, events, workshops en trainingen. Mijn agenda-aanbod biedt een unieke kans om te ontdekken en persoonlijk te groeien op een laagdrempelige, speelse en liefdevolle manier.

Krista Zwetsloot, Coach, Opsteller, Trainer

Gratis kennismakingsgesprek

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?  Plan hier je gratis 30 minuten kennismakingsgesprek.

Testimonials

Hij is heel erg gegroeid bij je

Jouw traject heeft onze zoon heel goed gedaan. Hij heeft zijn angsten overwonnen, durft en gaat weer naar school. Hij is heel erg gegroeid bij je. Hij durft emoties te laten zien en kan praten over wat er in zijn hoofd omgaat. Dankzij jouw traject heeft hij zichzelf beter leren kennen en kon hij zijn angsten overwinnen.
De familieopstelling die je met ons hebt gedaan, heeft ook enorm geholpen in het gezin. Wat een eyeopeners waren dat voor ons en heel erg leerzaam.
Wij willen je enorm bedanken voor je begeleiding en coaching en alles wat je voor ons hebt gedaan.

Moeder van een 9-jarige

Het is zo waardevol

Zonder oordeel, maar nuchter, vriendelijk en heel gevoelig keek je steeds naar mij of naar wat ik deed of zei. Alsof we samen tot inzichten kwamen. Ik leerde steeds stukjes van mezelf kennen en hanteren door jou. Zonder zwaar te voelen kon ik dan naar huis. Iets meer opgeruimd. Ontzettend veel dank. Het is zo waardevol.

Krachtige vrouw | 38 jaar

Liefdevol en open

“Liefde voor jezelf, is zorgen dat je jezelf terug vindt”. En toen kwam ik terecht bij Krista. Krista is liefdevol en open, waardoor je jouw ziel durft bloot te leggen. Een familieopstelling is dan een perfect iets om zichtbaar te krijgen hoe je altijd hebt geleefd. Je voelt wat goed en niet goed voelt en wat je dan kan veranderen. Heel dankbaar voor deze inzichten. Dank je wel mooie, lieve Krista.

Krachtige vrouw | 49 jaar

Meer vertrouwen in zichzelf

Met onze hooggevoelige dochter kwamen we bij Krista. In de coachingsessies leerde ze haar gevoel te herkennen en meer vertrouwen in zichzelf te krijgen. De 'klik' en het contact met Krista was erg fijn, we zijn erg blij dat ze op ons pad is gekomen!"

Moeder van een 5-jarig meisje

Echt iets opgeruimd

Ik heb een heel mooie ervaring gehad in de praktijk van Krista. Samen deden we een familieopstelling. Krista is liefdevol, professioneel en veilig in haar begeleiding. Ik heb er veel inzichten door gekregen en er is bij mij echt iets ‘opgeruimd’.

Heel fijn, dank je wel!

Krachtige vrouw | 45 jaar

Inzicht in mezelf

Tijdens mijn eerste sessie met Krista viel er al veel op zijn plek. Door familieopstellingen kreeg ik inzicht.
Inzicht in mezelf, mijn gedragspatronen, mijn onderliggende emoties. Maar ook inzicht in mijn familiegeschiedenis, waarom mijn ouders zijn zoals ze zijn en het verleden wat meespeelt.
Een waardevolle reis waarin je jezelf beter leert begrijpen.

Ik kan het iedereen aanraden!

Krachtige vrouw | 28 jaar

Zelfvertrouwen

Ik heb geleerd om mezelf meer rust te geven en hierdoor ook meer zelfvertrouwen te krijgen. Ik weet nu wat ik moet doen als ik een vol hoofd heb. Dat is heel erg fijn.
Ook wij als ouders zien dat onze dochter zich beter kan herpakken als het even moeilijker is. Erg fijn om meer rust bij haar te zien.

Meisje | 12 jaar (en haar ouders)

Positieve vibe

De sessies bij Krista hebben mij een enorm positieve vibe gegeven. Krista heeft mij geholpen om mijn krachtige kant naar boven te halen en dat is gelukt! Ik heb veel inzichten gekregen. Krista zorgt voor een veilige sfeer, waardoor ik mij op mijn gemak voelde en ik mijn kwetsbaarheid heb durven laten zien.

Kachtige vrouw | 35 jaar

Poorten weer open

De sessie die ik bij jou had, heeft wat losgemaakt. Onze gesprekken hebben poorten weer open gemaakt, waardoor ik aan mijn eigen blokkades kan werken en zo patronen kan doorbreken. Voor mijzelf en voor ons zoontje. Voor ons zoontje van 7 jaar was het traject ook erg leerzaam. Een bevestiging dat emoties er mogen zijn, in allerlei soorten en maten. Bedankt lieve Krista, dat je op ons pad terecht bent gekomen 🙂

Moeder van een 7-jarige

Aanrader

Een workshop bij Krista volgen is alsof je een thermometer in je eigen leven steekt. In een veilige setting scan je je leven. Gaat alles goed? Zijn er dingen die ik wil veranderen? Door de sfeer en creatieve werkvormen komt aan het licht wat in het donker lag te wachten, zónder dat je er zelf weet van had. Echt knap als je dat in een paar uur naar boven weet te halen. Aanrader!

Krachtige vrouw | 55 jaar

Helende sessie

Ik voelde een blokkade en vroeg Krista om mij te begeleiden bij een opstelling.
Voorbij het denken naar de onderlaag. Ik mocht veel aankijken: verrassend, confronterend, verdiepend en bevrijdend.
Van innerlijke boosheid naar zachtheid. Het is elke keer weer wonderlijk wat opstellen doet.

Thanks Krista voor deze helende sessie!

Krachtige vrouw | 48 jaar

 

Krachtige kant

De eerste sessie bij Krista heeft mij al zoveel meer inzichten en een positieve vibe gegeven dan de laatste 10 sessies bij mijn psycholoog. Krista ziet in mij mijn krachtige kant en probeert deze ook duidelijk naar boven te halen.

Krachtige vrouw | 34 jaar

Wil je meer weten?

 

Voel je vrij om direct contact met me op te nemen. Ik behandel je vraag en gegevens discreet.

6 + 1 =

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.