Hi! Ik ben Krista

-De Vuurvrouw –

In 2016 startte ik mijn bedrijf, eerst in het coachen van kinderen, later kwamen daar volwassenen bij. Nu begeleid ik vrouwen naar hun authentieke innerlijke kracht, hun VUUR.

“Het is mijn missie om iedere vrouw, ieder mens, te laten voelen hoeveel er mogelijk is als je jezelf, je grootsheid en je kracht kan ervaren”.

Krista Zwetsloot

“Ben je je tong verloren? “

Ik ken deze uitspraak maar al te goed. Als kind was ik een rustig en creatief meisje. Op de achtergrond en afgestemd op de mensen om mij heen. Ik had last van faalangst en was heel gevoelig (weet ik nu). Ik kon enorm genieten van optredens en “in the picture” staan op het podium, zolang het maar niet te vaak als de rol van mezelf was. Ik ontwikkelde mijzelf tot een gedisciplineerde vrouw die enorm kon doorzetten, haar doelen bereikte. Ik leefde zoals het “hoorde” en ik genoot daar ook van. 

“Zelfs als je denkt dat je je leven helemaal op een rijtje hebt, gebeuren er dingen die je leven vormen op manieren die je nooit had gedacht”.
Deepak Chopra

 

Krista Zwetsloot
Krista Zwetsloot Opstellingen en lichaamswerk

Een hele tijd was ik gelukkig in dit leven. Totdat ik niet meer kon genieten van kleine (en grote) momenten, ging voelen dat ik de lat onnodig hoog legde, hard voor mezelf was en dat er veel meer in me zat dan eruit kwam. Ik hield delen van mezelf onbewust ‘klein’ en met deze bewustwording is er veel gebeurd en veranderd in m’n leven.

Ik ging mijn eigen (kind)stukken aankijken, werd me bewust van mijn helder-voelen, intuïtie en vrouwelijke kracht, mijn VUUR. en ging deze omarmen, benutten en inzetten.

Ik ontdekte door (familie) Opstellingen en later ook door (Kundalini) Lichaamswerk dat mijn leven weer begon te stromen.

Ik voelde steeds meer wie ik ècht was, waar m’n hart naar uitging en ging daarnaar leven. Nu kan ik er volledig ZIJN voor mezelf en voor m’n kinderen. Een cadeau aan mijzelf, en bovenal ook aan hen.
Ik kan niet meer zonder mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Het maakt mijn leven intens, magisch, dankbaar. liefdevol en gelukkig. En dit gun ik ieder mens!

Om goed en deskundig te kunnen begeleiden volg en volgde ik opleidingen, trainingen en workshops op het gebied van: Systemisch coachen; familieopstellingen, Innerlijk kind healing, Creatieve therapie, Coaching bij hoogsensitiviteit, Transformatiecoaching, Kundalini facilitator, Energetische healing technieken, Mindfulness & Klankschalen.

Met trots run ik een prachtig bedrijf waar ik alles combineer en mijn passie vleugels krijgt.
Je bent zo welkom!

Liefs,
Krista

 

Hoe meer je in contact bent met jezelf, hoe meer je in contact bent met de ander”.

Weetjes over mij

  • Ik heb meer dan 20 jaar ervaring als leerkracht en gedragsspecialist in het onderwijs.
  • Ecstatic Dance is mijn heerlijke hobby. Ik doe het zeker een paar keer per maand in Amsterdam.
  • Het leven is voor mij een grote ceremonie en ik hecht daar veel waarde aan, ook in m’n (groeps)sessies.
  • Ik vind het heerlijk om mensen samen te brengen en diepgaande gesprekken te voeren.
  • Ik ben graag in de natuur, in het bos of op het strand.
  • Persoonlijke en spirituele ontwikkeling kan ik niet meer wegdenken uit m’n leven. Ik doe veel inspirerende workshops en trainingen op dit gebied.
  • Met m’n handen in de klei boetseren doe ik heel graag. I love it!
Krista Zwetsloot

Testimonials

Het is zo waardevol

Zonder oordeel, maar nuchter, vriendelijk en heel gevoelig keek je steeds naar mij of naar wat ik deed of zei. Alsof we samen tot inzichten kwamen. Ik leerde steeds stukjes van mezelf kennen en hanteren door jou. Zonder zwaar te voelen kon ik dan naar huis. Iets meer opgeruimd. Ontzettend veel dank. Het is zo waardevol.

Krachtige vrouw | 38 jaar

Liefdevol en open

“Liefde voor jezelf, is zorgen dat je jezelf terug vindt”. En toen kwam ik terecht bij Krista. Krista is liefdevol en open, waardoor je jouw ziel durft bloot te leggen. Een familieopstelling is dan een perfect iets om zichtbaar te krijgen hoe je altijd hebt geleefd. Je voelt wat goed en niet goed voelt en wat je dan kan veranderen. Heel dankbaar voor deze inzichten. Dank je wel mooie, lieve Krista.

Krachtige vrouw | 49 jaar

Echt zwevend naar huis

Ik heb inmiddels al een paar sessies bij Krista gevolgd, oa een familie opstelling en een Kundalini Activatie Sessie. Ik voel me erg bij haar op mijn gemak. Krista werkt heel intuitief en weet een hele prettige en veilige setting te creeeren waardoor het makkelijk voor me was om me open te stellen. In de sessies gebeurt veel. Na de Kundalini Activatie sessie ging ik echt zwevend naar huis, ik kijk uit naar de volgende sessie.

Sacha | 53 jaar

Zachter voor mijzelf

Met jouw expertise heb je mij handvatten aangereikt om zachter voor mijzelf te zijn. Om los te durven laten en er vertrouwen in te hebben dat het goed is. Om intenties neer te zetten en hierin te durven geloven. Ook ben ik je dankbaar voor het inzicht dat je mij hebt gegeven over dat je jezelf mag geven wat een ander niet doet of kan doen. Hierdoor lukt het mij steeds beter om ook de lat voor mijn omgeving minder hoog te leggen. Dit geeft meer zachtheid. Dankjewel dat je mij dit hebt laten inzien.

Krachtige vrouw | 34 jaar

 

Echt iets opgeruimd

Ik heb een heel mooie ervaring gehad in de praktijk van Krista. Samen deden we een familieopstelling. Krista is liefdevol, professioneel en veilig in haar begeleiding. Ik heb er veel inzichten door gekregen en er is bij mij echt iets ‘opgeruimd’.

Heel fijn, dank je wel!

Krachtige vrouw | 45 jaar

Inzicht in mezelf

Tijdens mijn eerste sessie met Krista viel er al veel op zijn plek. Door familieopstellingen kreeg ik inzicht.
Inzicht in mezelf, mijn gedragspatronen, mijn onderliggende emoties. Maar ook inzicht in mijn familiegeschiedenis, waarom mijn ouders zijn zoals ze zijn en het verleden wat meespeelt.
Een waardevolle reis waarin je jezelf beter leert begrijpen.

Ik kan het iedereen aanraden!

Krachtige vrouw | 28 jaar

Positieve vibe

De sessies bij Krista hebben mij een enorm positieve vibe gegeven. Krista heeft mij geholpen om mijn krachtige kant naar boven te halen en dat is gelukt! Ik heb veel inzichten gekregen. Krista zorgt voor een veilige sfeer, waardoor ik mij op mijn gemak voelde en ik mijn kwetsbaarheid heb durven laten zien.

Kachtige vrouw | 35 jaar

Aanrader

Een workshop bij Krista volgen is alsof je een thermometer in je eigen leven steekt. In een veilige setting scan je je leven. Gaat alles goed? Zijn er dingen die ik wil veranderen? Door de sfeer en creatieve werkvormen komt aan het licht wat in het donker lag te wachten, zónder dat je er zelf weet van had. Echt knap als je dat in een paar uur naar boven weet te halen. Aanrader!

Krachtige vrouw | 55 jaar

Verdiepend en bevrijdend

Ik voelde een blokkade en vroeg Krista om mij te begeleiden bij een opstelling.
Voorbij het denken naar de onderlaag. Ik mocht veel aankijken: verrassend, confronterend, verdiepend en bevrijdend.
Van innerlijke boosheid naar zachtheid. Het is elke keer weer wonderlijk wat opstellen doet.

Thanks Krista voor deze helende sessie!

Krachtige vrouw | 48 jaar

 

Krachtige kant

De eerste sessie bij Krista heeft mij al zoveel meer inzichten en een positieve vibe gegeven dan de laatste 10 sessies bij mijn psycholoog. Krista ziet in mij mijn krachtige kant en probeert deze ook duidelijk naar boven te halen.

Krachtige vrouw | 34 jaar