‘Met een (familie)opstelling bouw je aan jouw levenskwaliteit èn aan die van je kinderen’

Krista Zwetsloot, Familieopstelling

Jezelf ècht ontmoeten?

Wil je op een krachtige manier diepere lagen van jezelf, het gezin en je (familie)systeem verkennen om patronen te doorbreken? Je (volle) hoofd even ‘uit’ zetten en ‘zakken’ in je lijf/gevoel? 

Ben je op zoek naar antwoorden op de uitdagingen die je in je leven, je ouderschap of je gezin tegenkomt?
Wil je helder hebben wat nodig is om meer ruimte voor jezelf te maken en wat jij kunt doen (of laten) om het jezelf en jouw kinderen goed te laten gaan?

Een opstelling geeft je diepgaande inzichten om emotionele blokkades op te lossen en jouw unieke kracht weer te voelen!

Een systemische opstelling is een effectieve methode om inzicht te krijgen in jouw eigen plek in een systeem, welk systeem dan ook, en je verhouding met de anderen in dat systeem.

Je verdiept de relatie met jezelf, bouwt aan jouw levenskwaliteit èn aan die van je kinderen.

Van binnen worden als het ware deurtjes geopend waardoor je een diepgaand inzicht krijg in waar je belemmeringen zitten en waarom je steeds opnieuw vervalt in bepaald gedrag dat je belemmert in je ontwikkeling en groei. Door de opstelling leer je zo’n blokkade om te zetten in een krachtbron. Wat je eerst tegenhield, gaat dan juist voor je werken.

Bij een opstelling creëren we samen een veilige ‘ruimte’ waarin we de energie en dynamiek van jouw vraag, verlangen of uitdaging verkennen. Je krijgt inzicht en je gaat ervaren en voelen wat er in jou mag bewegen en wat jouw volgende stap kan zijn.

Ik ben hierbij jouw begeleider naar de krachtige verbinding met jezelf.
Want vanuit jouw eigen plek in jouw familiesysteem ontmoet je jezelf, jouw levensstroom, plezier en levenskracht!

Krista Zwetsloot, Familieopstelling

Verlang jij ook naar….

 • Beter aanvoelen wat jouw behoeften en verlangens zijn
 • Je energiek voelen
 • Een diepere verbinding met jezelf en de ander
 • Inzicht in jouw ouderschap
 • (Weer) contact maken met je gevoel
 • Inzicht in jullie gezinsdynamiek
 • Inzicht in je eigen familiesysteem
 • Inzicht in je volgende stap
 • Zelfontdekking en persoonlijke groei
 • Meer harmonie bij jezelf, in je gezin en in je relaties ervaren
 • Het gedrag van je kind(eren) beter begrijpen
 • Vertrouwen in jezelf en je intuïtie
 • Innerlijke rust
Dan is een opstelling een prachtige en krachtige investering in jezelf!

Aanbod opstellingen

Krista Zwetsloot, Familieopstelling

Individuele opstelling

 

Ik help je rustig en liefdevol een stuk te ‘zakken’ in jouw (gezins-/familie)systeem, om zo helder te krijgen wat er speelt en welke volgende stap je mag zetten.

Tijdens de sessie kijk ik wat zich aandient en speel daarop in. De individuele opstelling doen we door te werken met grondankers, poppetjes op tafel of creatief bezig te gaan. Ik begeleid je op mentaal, emotioneel, spiritueel en fysiek niveau en laat je ervaren en voelen wat er op het moment in jou leeft.

Krista Zwetsloot, Familieopstelling

Gezins

opstelling

Samen zullen we de verborgen lagen binnen jullie gezinssysteem verkennen. Ik zal jullie rustig en liefdevol begeleiden, waardoor er inzicht komt in de onderliggende dynamiek. Dit proces geeft jullie de mogelijkheid om te zien en te voelen wat er speelt, om bewustzijn te creëren rondom belemmeringen en inzicht te krijgen in wat helpend is voor jou en je kind(eren)

We werken met grondankers of poppetjes op tafel.

Testimonials

Liefdevol en professioneel

Ik heb een heel mooie ervaring gehad in de praktijk van Krista. Samen deden we een familieopstelling. Krista is liefdevol, professioneel en veilig in haar begeleiding. Ik heb er veel inzichten door gekregen en er is bij mij echt iets ‘opgeruimd’.

Heel fijn, dank je wel!

Geeske | 44 jaar

Inzicht in mezelf

Tijdens mijn eerste sessie met Krista viel er al veel op zijn plek. Door familieopstellingen kreeg ik inzicht. Inzicht in mezelf, mijn gedragspatronen, mijn onderliggende emoties. Maar ook inzicht in mijn familiegeschiedenis, waarom mijn ouders zijn zoals ze zijn en het verleden wat meespeelt.
Een waardevolle reis waarin je jezelf beter leert begrijpen.

Ik kan het iedereen aanraden!

Robin | 28 jaar

Een comfortabele warme deken

Ik heb een opstellingsavond bij Krista meegedaan. Ging er volledig open minded in. Geen idee wat te kunnen verwachten. Maar het was een heel fijn welkom. Voelde meteen op m’n gemak. Dit komt vooral door de juiste energie, de rust en het vertrouwen dat Krista uitstraalt. Je mag en kan volledig jezelf zijn, alles is helemaal oké en dat voelt als een comfortabele warm deken.

Krachtige vrouw | 42 jaar

Dankbaar voor deze inzichten

“Liefde voor jezelf, is zorgen dat je jezelf terug vindt”. En toen kwam ik terecht bij Krista. Krista is liefdevol en open, waardoor je jouw ziel durft bloot te leggen. Een familieopstelling is dan een perfect iets om zichtbaar te krijgen hoe je altijd hebt geleefd. Je voelt wat goed en niet goed voelt en wat je dan kan veranderen. Heel dankbaar voor deze inzichten. Dank je wel mooie, lieve Krista.

Mariëtte | 49 jaar

Helende sessie

Ik voelde een blokkade en vroeg Krista om mij te begeleiden bij een opstelling.
Voorbij het denken naar de onderlaag. Ik mocht veel aankijken: verrassend, confronterend, verdiepend en bevrijdend.
Van innerlijke boosheid naar zachtheid. Het is elke keer weer wonderlijk wat opstellen doet.

Thanks Krista voor deze helende sessie!

Eveline | 47 jaar

Intunen op mijn innerlijke stem en kracht

Ik wil je nogmaals bedanken voor de fijne opstelling. Het was een intense, maar ook mooie en liefdevolle ervaring. Jouw rustige, zachte en meevoelende begeleiding maakte dat ik mij veilig en geborgen voelde tijdens deze reis door mijn ziel langs blokkades, emoties een oude patronen. Je liet mij ervaren dat ruimte geven aan dat wat eerst scherp en rauw voelde, zacht en mild maakt. En dat loslaten juist verbinding geeft. Samen met jou leerde ik beter intunen op mijn innerlijke stem en kracht.
Bedankt dat ik dit door en met jou mocht ervaren.

Krachtige vrouw | 52 jaar