Jezelf en de ander ècht ontmoeten &  diepgaande inzichen!

Opstellingen, workshops, trainingen, coaching

Ervaar de magie van opstellingen!

Wil je een bijzondere ervaring met gelijkgestemden beleven en zeg je ‘ja’ tegen persoonlijke groei en transformatie? Je (volle) hoofd even ‘uit’ zetten en ‘zakken’ in je lijf/gevoel? 

Dan is meedoen met één van mijn opstellingsavonden heel verrijkend.

 

Een liefdevolle avond vol ontdekking en verbinding!

Een opstellingsavond is een unieke gelegenheid om kennis te maken met de krachtige wereld van opstellingen.

Tijdens een opstellingsavond creëren we met elkaar een veilige en liefdevolle omgeving waarin je de kans krijgt om te ‘zakken’ in je lijf en je persoonlijke vraagstukken en verlangens in te brengen en te verkennen.

Ik ben hierbij jouw begeleider naar de krachtige, liefdevolle verbinding met jezelf. Want vanuit jouw eigen plek in jouw familiesysteem ontmoet je jezelf, jouw liefdesstroom, plezier en levenskracht!

 

Wat kun je verwachten?

  • Eigen thema’s: Tijdens de avond krijg je de mogelijkheid om je eigen vraagstuk of thema in te brengen. Door middel van representanten en de dynamiek van het systeem, ontstaat er een ‘levendige weergave’ die je inzichten en helderheid kunnen bieden.
  • Representant zijn: Door als representant deel te nemen aan de opstellingen van anderen, ervaar je de kracht van het systeem en kun je zelf ook persoonlijke groei en inzicht ervaren.
  • Verbondenheid met gelijkgestemden: Met opstellingsavonden creëren we een fijn en warm samen zijn. Je zult merken dat je omringd wordt door mensen die openstaan voor groei, en dat je de kans krijgt om verbinding te maken met gelijkgestemden.
  • Diepgaande Transformatie: Opstellingen bieden een unieke kans op heling en transformatie. Door je bewust te worden van de onderliggende patronen en blokkades en los te laten, creëer je ruimte voor positieve veranderingen in je leven.

Gratis strategiegesprek met Krista Zwetsloot

Opstellingen

Een prachtige stap naar groei en verbinding!

Heb je ook zin om jezelf en elkaar ècht te ontmoeten en een avond vol gevoel, magie, groei en verbinding te ervaren? Jezelf te openen voor nieuwe mogelijkheden en diepere inzichten?

Schrijf je dan in via het contactformulier hieronder en reserveer je plek voor de komende opstellingsavond.

Met elkaar creëren we een krachtig en liefdevol veld waarin je de reis naar innerlijke groei kunt maken.

Locatie: Het Jagershuis, Binnenweg 69, 2121GW Bennebroek
Datum eerst volgende avonden 2024:  Houd deze pagina in de gaten voor nieuwe data.

Jouw bijdrage: €35,-

Je bent zo welkom met alles van jou!

Wil je meer weten of je meteen inschrijven?

 

Voel je vrij om direct contact met me op te nemen. Ik behandel je vraag en gegevens discreet.

    5 + 2 =